تشخیص علائم یبوست به راحتی قابل انجام است، برای شناخت علائم این عارضه به موارد زیر توجه نمایید.
در موارد خاص آزمایش خون هورمون تیروئید (برای تشخیص کمکاری تیروئید) و کلسیم (برای کشف اختلال پاراتیروئیدی) ممکن است مفید باشد.
همانطور که در بالا هم ذکر شد، دو بیماری بواسیر و شقاق دو نمونه از عوامل اصلی ابتلا به یبوست به شمار می روند.
لیناکتولاید : این داروی خوراکی از روده جذب نمی شود و با تحریک سلولهای پوششی رودهی کوچک به ترشح مایع به داخل روده به درمان یبوست میکند.
نفخ نفخ و درد شدید، معمولاً در سمت چپ و پایین شکم احساس میشود. در هنگام یبوست گازی که به صورت طبیعی توسط باکتریهای روده از مدفوع تولید میشود درون روده جمع میشود و درد ایجاد میکند.
در صورت عدم اثربخشی روشهای گفته شده، ممکن است با تشخیص پزشک، جراحی برای خارج کردن توده مدفوع ضرورت پیدا کند.
عواملی که احتمال ابتلا به یبوست را افزایش میدهند عبارتند از:
دور مقعدم ورم کرده خون ریزی شدید دارم موقع دستشویی رفتن.
یبوست یکی از مشکلات شایع در میان مردم است و معمولاً به دفع مدفوع سخت، نامنظم یبوست زایمان طبیعی و ناکامل اطلاق می شود.
دفکوگرافی : دفکوگرافی یک روش اصلاح شدهی آزمون باریم انما است. در این روش، یک خمیر ضخیم باریم را از طریق مقعد وارد راست روده میکنند. سپس هنگام دفع باریم خمیری از شکم فرد عکسبرداری با اشعه ایکس میکنند تا روند حرکتی مدفوع در راست روده و مقعد را کاملا بررسی کنند.
آلرژی معمولا قابل درمان نیست اما می توان از آن پیشگیری کرد. بهترین راهکار برای جلوگیری از بروز علائم آلرژیک، مشورت گرفتن از پزشک است.
اگر متوجه شدید که کودکتان تنفس سریع، خس خس سینه، تنگی نفس یا سرفه خشک و خش خش همراه با مخاط شفاف، تب یونجه یا آلرژی را تجربه می کند.
نداشتن فعالیت جسمی و بیتحرکی طولانی مدت (دراز کشیدن یا نشستن طولانی)
علائم آلرژی که معمولاً به طور ناگهانی ظاهر می شوند و تا زمانی که فرد در معرض آلرژن قرار می گیرد ادامه می یابد، می تواند شامل موارد زیر باشد:
Comments on “About یبوست نوزاد دو ماهه”